Aanbod fase 3

Deze fase bestaat uit 15 koopwoningen gelegen aan Jan den Haenstraat 6 en De Rijpgracht 6 t/m 10. Er zijn verschillende typen. Klik op de linkjes voor de plattegronden.

 

  • 2-kamerappartementen met vloeroppervlak van circa 45 tot 53 m2. De woningen hebben allen een buitenruimte en liggen op de 2e, 3e of 4e verdieping.

3K_e
3Ks_e
5Ks
5Ks_e
20Ks

 

  • 2-kamerappartementen met vloeroppervlak van circa 63 tot 68 m2. De woningen hebben een tuin of balkon en liggen op de begane grond, 1e, 2e, 3e of 4e verdieping.

6K
6K_e
19K
25K

 

  • Dubbele bovenwoningen met 3 slaapkamers en een vloeroppervlak van circa 118 m2. De woningen liggen op de 3e en 4e verdieping en hebben een balkon op de 3e verdieping waar ook de living is gesitueerd.

14K
14Ks

 

  • Casco dubbele benedenwoningen met een vloeroppervlak van circa 94 en 112/114 m2. De woningen hebben twee kleine balkons of een tuin.

26Ks
27K
31K

 

Volledig gerenoveerd
Behalve de casco dubbele benedenwoningen, zijn de woningen volledig gerenoveerd. Ze zijn efficiënt ingedeeld en worden opgeleverd met complete badkamer en toilet. Je moet zelf nog de keuken, wanden en vloer doen. Hierdoor kan je nog een eigen draai aan de woning geven. Jouw eigen huis wordt dan écht  jouw thuis.
De 2- en 3 kamer woningen zijn geschikt voor singles en jonge stellen en de dubbele bovenwoningen zijn geschikt voor gezinnen.

 

Casco woningen
De dubbele benedenwoningen worden volledig casco verkocht. Dit houdt in dat je zelf aan de slag mag. Je kunt je eigen indeling bepalen en geheel naar eigen smaak afwerken. Je moet hierbij wel rekening houden met de aanwezige wanden in de woning.
Door de ruimte zijn de woningen uitermate geschikt voor gezinnen.

De buurt ….
BLOOM is beschut gelegen in een rustige populaire buurt bij de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan met leuke winkels, cafeetjes en ook de markt. Er komen steeds meer voorzieningen bij. Dit stadsdeel is ‘gespot’ door bewoners en ondernemers, en dat merk je!

 

« terug